Бейлис с чаша

★★★★☆

Ако искате да намерите Бейлис с чаша на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бейлис с чаша, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Бейлис с чаша?

Както беше споменато по-горе, Бейлис с чаша се предлагат с различни дебити. Дебитът, от който се нуждаете, зависи от изпомпваната течност.

Между другото, устройствата са подходящи не само за шлифоване на дърво, метал или стъкло. Тъй като с помощта на универсалното закопчаване с велкро подложките и полиращите тампони могат да се използват и за работа с масло или восък.

Връзка копиранаОсновно има три вида бормашини: пневматични, хидравлични и електрически. Първите две пробивни машини обикновено се използват на по-големи строителни обекти или в минното дело. Електрическата бормашина е най-подходяща за лична употреба.

Сред конвенционалните Бейлис с чаша за домашна употреба ударната бормашина е най-мощната. Вътре в него има собствен перкусионен механизъм. Свредлото се намира свободно тук и се избутва напред от ударния механизъм и болта, където се удря в твърдия бетон. С него могат да се пробиват всички стени в повечето германски домакинства без изключение. Само при изключително твърди стоманобетонни стени (противопожарна защита) може да се достигне до ограничения.

Всички уреди, тествани в теста на собствената марка на магазина "Направи си сам", изпълняват предназначението си и ще се справят с работата си, ако се използват адекватно от домашния майстор. Нямаше пълни провали. Съществуват обаче разлики в оборудването, ергономичността и обслужването на всички собствени марки на магазините "Направи си сам".

С прободния трион можете лесно да режете алуминиеви профили, като например U-образни, ъглови и всякакви видове конструктивни профили. И можете да научите как да го направите, без да изпускате номера си, тук.

Приложение: Бейлис с чаша за пробиване на кутии трябва действително да се използва за пробиване на кутии. Освен това можете да го използвате и за пробиване на отвори за водопроводни тръби.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече