Безмоторна косачка

★★★★☆

Ако искате да намерите Безмоторна косачка на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Безмоторна косачка, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Безмоторна косачка?

Фактът, че през последните години все повече потребители купуват бормашина с чук, се дължи на две много прости причини: шума и вибрациите. Техническите причини се обясняват бързо: докато Безмоторна косачка има шайба на вала на оста си, която избутва свредлото напред с висока честота, когато ударният механизъм е включен, ударната бормашина има (обикновено пневматичен) ударен механизъм, който активно избутва свредлото или свредлото напред.

Винаги първо изваждайте щепсела от електрическата мрежа! За да демонтирате патронника, издърпайте назад фиксиращия пръстен и извадете патронника, когато той се прибере. Сега поставете другия патронник, вкарайте го в заключващия пръстен и го оставете да щракне на място.

Използвайте универсалния анкер, ако не знаете точния характер на стената или тавана: Ако строителният материал е твърд, дюбелът ще се разпространи в него; ако зад отвора има кухина, дюбелът ще направи възел в нея, когато винтът бъде завит. Универсалният дюбел е подходящ и за закрепване на елементи в газобетон.

Bort Безмоторна косачка, акумулаторните винтоверти Bort и ударните бормашини Bort принадлежат към много висококачествени продукти, ако разгледате широкото поле на. Компанията се отличава с мощните си акумулаторни инструменти и предлага дълга гаранция с най-добрата доставка.Ако разгледате офертите на Bort, ще видите, че компанията се е посветила на най-добрите продукти в секторите на домакинството, електротехниката и акумулаторните инструменти. Въпреки че в раздела за домакински уреди ще намерите само прахосмукачки, овлажнители и филтри за вода, в другите категории можете да очаквате добри продукти, които могат да ви убедят в доклада от теста - отзивите и препоръките подкрепят това мнение.

В допълнение към обикновените комплекти с битове, които разглеждаме в това сравнение в AUTO BILD*, има и комплекти с тресчотки или пълни кутии с тресчотки. Можете също така да ги допълвате и разширявате с допълнителен набор от битове.

Не се препоръчват устройства с постоянно инсталирана батерия. Това означава, че трябва да прекъсвате работата си всеки път, когато батерията се разрежда. След това инструментът трябва да се свърже към станцията за зареждане. Сменяемите батерии са по-добри. Ако батерията се изтощи, можете просто да я замените с нова. Трябва да прекъснете работата си само за кратко време. Най-добрите батерии са литиево-йонните, които могат да съхраняват повече енергия от другите видове батерии и практически нямат ефект на паметта. Това означава, че можете да зареждате тези батерии, когато пожелаете. Не е нужно да чакате, докато им свърши енергията. Освен това литиево-йонните батерии имат ниска степен на саморазреждане. Можете да сложите акумулаторната си ударна бормашина в чекмеджето за няколко месеца, да я извадите и да започнете да работите с нея веднага.

За теста на Безмоторна косачка е важно да разберете кои различни модели са налични. След това можете сами да прецените дали избраната от вас машина е наистина подходяща за вашата цел.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече