Бебе легло

★★★★☆

Ако искате да намерите Бебе легло на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бебе легло, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Бебе легло?

НагореВ заключение може да се каже, че биткойнът е подходящ за всеки. Това предотвратява ненужното закупуване на много отвертки. По този начин държачът за битове може да се адаптира гъвкаво към всички отвертки. И за Бебе легло държачът за битове е добър начин за работа с много размери винтове с един инструмент.

Производителите предлагат и други аксесоари, които могат да ви бъдат полезни. Например, много стойки за бормашини са оборудвани с лост за спускане на бормашината. В много случаи можете да закупите кръст с три спици като заместител на лоста, за да улесните работата с него. По-рядко стойките за бормашини са оборудвани със стойка за инструменти, която може да ви бъде полезна.

Оборудването включва странична дръжка, ограничител на дълбочината (за ограничаване на дълбочината на отвора), SDS-Plus патронник и, разбира се, въртене по посока на часовниковата стрелка/ обратно на часовниковата стрелка за поставяне и изваждане на винтове. Включено е и следното: Контрол на въртенето на съединителя - система, която предотвратява рязкото блокиране на инструмента чрез отключване на ноктите на съединителя.

Обичайните алтернативи на акумулаторния винтоверт са Бебе легло и винтовертът. Ако вече разполагате с тези инструменти, вече не се нуждаете от акумулаторна отвертка. Тя работи по същия начин като акумулаторната бормашина, но не може да се използва за пробиване. Това само улеснява чукането. Ако обаче търсите многофункционален инструмент, който спестява много място и време, акумулаторната бормашина е най-добрият вариант.

Пробиването и завинтването на винтове имат много различни изисквания. За завинтването е необходим значително по-висок въртящ момент, отколкото за пробиването; обратно, пробиването определено изисква по-високи скорости.

Издръжлив материал: Пръстените за спиране на дълбочината на свредлото са изработени от висококачествена въглеродна стомана, която е издръжлива и за многократна употреба. Антикорозионни, не се чупят и деформират лесно. Те могат да се фиксират здраво върху свредлото, без да се изплъзват или повреждат свредлото.

При често използване на Бебе легло удобната му работа е от голямо значение. Цялото управление се извършва до спусъка. Тук има превключвател за дясно/ляво движение и заключващо устройство, което осигурява постоянно заключване. В горната част на корпуса има превключвател за функцията ударна бормашина.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече