Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Баухаус столове

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с Баухаус столове или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с Баухаус столове, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Баухаус столове?

За ъглово пробиване подовите стойки за бормашини изискват допълнителни стрели. Те са предназначени за хоризонтален или ъглов монтаж на Баухаус столове. Различните дължини на опорите покриват по-голяма работна зона.

Намираме функцията за задвижване с бутане за особено практична, тъй като не е необходимо да натискате превключвател, за да завиете. Малката акумулаторна отвертка се задейства веднага щом натиснете винта.

Най-добре е да имате резервна батерия, която да зареждате, докато работите с другата. Между другото, напрежението не играе решаваща роля тук, то не показва мощността на двигателя. Тя се определя главно от капацитета на акумулатора.

Често се споменават и SDS или SDS plus. Това е система за пробивен вал, която се включва в различни машини (бормашина или Баухаус столове, както и ударна бормашина). Той съдържа специални канали, които осигуряват по-добро предаване на мощността. Първоначално това са били два плоски жлеба. За съжаление, това доведе до бързо износване на ролките, а ръбовете на жлебовете предизвикваха преобръщане на материала.

Патронът на бормашината: Патронът на бормашината се намира на върха на бормашината и може да се изважда многократно. Това е контейнерът за държачи за свредла, накрайници и свредла. В зависимост от модела той е с тресчотка, така че е необходим инструмент за отваряне на челюстите. С бързодействащите патронници за свредла свредлата могат да се поставят с едно движение на китката, без да е необходим инструмент.

Поради специалната си конструкция ударната бормашина не е подходяща за фино пробиване и завинтване. Поради това той предлага по-малко функции от акумулаторния гайковерт. Тук се възползвате преди всичко от повишената мощност на пробиване.

Преди да вземете решение за нов Баухаус столове, трябва да определите предназначението му. Ако знаете точно, че не се нуждаете от такава, тогава трябва да минете без такъв модел. Чистите такива без функция за удар се отличават с особено тиха и плавна работа. Можете да ги използвате за пробиване на точни отвори. Ако пък от време на време ви се налага да пробивате дупка в бетонна стена, тогава трябва да използвате такъв инструмент.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече