Баумакс маси и столове

★★★★☆

Ако искате да намерите Баумакс маси и столове на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Баумакс маси и столове, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Баумакс маси и столове?

И двете форми могат да бъдат от полза за вашия проект, тъй като и двете са много гъвкави поради многократното използване на битове. Ако обаче простото завинтване на ръка не е достатъчно, но има достатъчно място и трябва да завинтвате много винтове за по-кратко време, държачът за битове за Баумакс маси и столове може да бъде по-добрата алтернатива.

Тресчотките са проектирани така, че да ги направлявате чрез многократни, частични движения. Това означава, че не е необходимо да поставяте инструмента и да го поставяте отново върху гайката или болта, както бихте направили с обикновен гаечен ключ, а можете просто да завъртите отвертката обратно.

Ударни гайковерти: Ударният гайковерт не нанася удари напред като ударната бормашина, а работи със специална ротационна или въртяща се ударна функция. Той може да се използва за разхлабване на ръждясали или прекалено затегнати винтове и за затягането им с точен въртящ момент. Това е важно например за гайките на колелата или частите на двигателя.

В допълнение към напрежението, производителността на акумулаторната бормашина може да се оцени добре въз основа на въртящия момент. За разлика от електрическите Баумакс маси и столове, много малко производители посочват номинална мощност във ватове, която се състои от напрежението и силата на тока. Затова купувачите трябва да обърнат повече внимание на въртящия момент, който описва силата на въртене. В повечето случаи спецификацията се състои от две различни стойности. По-малкото число се отнася за силата на затягане при меки материали като дърво. Това е средният въртящ момент, който акумулаторната бормашина предизвиква при пробиване. По-голямата цифра се отнася за максималния въртящ момент.

НагореЗатова по-долу ще ви запознаем по-подробно с тези четири вида винтоверти. Ще обясним също така предимствата и недостатъците на всеки от тях и ще посочим кой от тях е най-подходящ за дадено приложение. Така че можете лесно да откриете коя от тях е най-подходяща за вас.

За разлика от "чистата" акумулаторна винтоверт, акумулаторната ударна бормашина по принцип е универсално устройство. Може да се използва за затягане на винтове и пробиване на отвори в тухли и зидария. За тази цел инструментът е снабден с превключващ се перкусионен механизъм. Машината става все по-популярна в сектора "направи си сам", отчасти защото спестява място, тъй като две или всъщност три функции се побират в едно устройство (завинтване, пробиване, ударно пробиване). Докато чисто акумулаторните винтоверти са малки, леки и удобни, акумулаторните ударни бормашини са по-големи и по-тежки.

Едно нещо може да се каже без съмнение: И двете устройства имат своите силни страни. С огромната си гъвкавост и прецизност Баумакс маси и столове има идеално съотношение цена/качество. Ако обаче я използвате често, трябва да си купите ударна бормашина, тъй като зъбите на тресчотката се износват по-бързо при по-честа употреба. Тук пневматичният ударен механизъм на ударната бормашина има огромно предимство, тъй като има по-дълъг експлоатационен живот. Освен това можете лесно да пробиете всяка стена с ударната бормашина. Въпреки това с ударната бормашина не можете да работите толкова прецизно, колкото с

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече