Бар маси и столове

★★★★☆

Ако искате да намерите Бар маси и столове на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бар маси и столове, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Бар маси и столове?

Не бива да подценявате въпроса за безопасността и комфорта, когато решавате какъв Бар маси и столове да си купите. Преди да закупите, проверете дали има печат за изпитване от TÜV или знак GS.

В сравнение с другите инструменти за пробиване и завинтване акумулаторната бормашина има различен режим на работа. Това го прави подходящ дори за трудни пробивни работи в бетон. Мощността се определя главно от механизма на чука, който е по-мощен от обичайния ударен механизъм. Когато използвате акумулаторна бормашина, не е необходимо да упражнявате толкова голям натиск, колкото при другите инструменти. Въпреки това напредъкът в сондирането е бърз.

Все повече електрически инструменти имат акумулаторни батерии вместо кабели, което ги прави по-удобни и гъвкави. Популярните акумулаторни винтоверти бяха подложени на два практически теста с акцент върху ударната им сила.

Винтовертите се различават от Бар маси и столове основно само по това, че патронникът им е подходящ и за закрепване на накрайници за завинтване и че скоростта на въртене може да се регулира съответно. WÜRTH разполага с особено мощни винтоверти, с които може да се пробива в най-различни основи, а с подходящия инструмент могат да се използват и за смесване на боя, мазилка и замазка.

Често просто взимате каквото намерите в кутията си с инструменти или вземате назаем от съседа. Няма значение коя приставка използвате, важното е, че в крайна сметка в стената има дупка. Ако обаче не се запознаете предварително с бормашината и състоянието на стената, можете да очаквате дупките да бъдат изкъртени или да пробивате, докато се опуши и приставката стане нагорещена до червено. За да предотвратите това в бъдеще, имаме няколко основни съвета за вас:

От време на време са необходими и различни приставки за завинтване. В допълнение към класическата кръстосана вдлъбнатина съществуват например вътрешни и външни шестоъгълни профили или профили Torx. Предлагат се и комплекти, съдържащи набор от най-често използваните отвертки.

Свредлото, което представлява специална форма на приставка за свредло, може да ви помогне да пробиете точните отвори за гнездата. И разбира се, има смисъл да се сдобиете с калъф за транспортиране или съхранение на Бар маси и столове, ако такъв не е включен в комплекта.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече