Бар маса и столове

★★★★☆

Ако искате да намерите Бар маса и столове на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бар маса и столове, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Бар маса и столове?

Винаги ще има ситуации при пробиване, в които бихте искали да използвате Бар маса и столове, за да постигнете значително по-високо ниво на прецизност, удобно управление или просто по-лесна работа. Ако често се занимавате със занаятчийство и редовно пробивате дупки, трябва да изберете стационарна стойка за бормашина. Ако често пробивате дупки в големи детайли или ви е необходима за сглобяване на мебели, тогава трябва да изберете мобилна машина.

Ако нямате увереност да направите това, можете да намерите сервиз за заточване във вашия район. Въпреки това една бормашина струва най-много двуцифрена сума в магазина "Направи си сам", така че трябва да я обмислите - особено защото бормашините могат лесно да се рециклират.

Натискам ключа. Бавно винтът започва да се движи. Захваща се. Скоро след това се чу силен механичен шум. "Кррррр!" Това е приплъзване на съединителя. Устройството сигнализира: "Това е краят!".

Визуално инструментът прилича на Бар маса и столове, но може да се използва и като такъв, при условие че е наличен механизъм за удар. Това означава, че могат да се пробиват дори крехки тухли. Ако обаче трябва да се пробиват стени от твърд бетон, трябва да се избере ударна бормашина.

Подобно на всички съвременни перфоратори, Einhell Herocco е оборудван с държач за инструменти SDS-plus и безстепенно регулируем ограничител на дълбочината на пробиване. Дръжката е с ергономична форма, приятно гумирана и с виброизолация.

Ударните бормашини с акумулаторно захранване са сравнително мощни и същевременно изключително леки. Устройството тежи само около два килограма, поради което може да се използва дори над главата или в тесни ниши.

За да ви помогнем да откриете подходящия за вас Бар маса и столове, съставихме контролен списък с цялата необходима информация. От друга страна, нашите препоръки за продукти вече ви показват конкретни примери за последваща покупка.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече