Базар бг дивани

★★★★☆

Ако искате да намерите Базар бг дивани на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Базар бг дивани, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Базар бг дивани?

Когато се занимавате с "направи си сам" в къщата и градината, винаги има задачи за пробиване и къртене, които не могат да бъдат изпълнени оптимално с обикновените инструменти и машини. Тогава е дошъл моментът за някоя от мощните бормашини, които можете да закупите на ниски цени в OBI. За разлика от Базар бг дивани, ударната бормашина наистина се задвижва през обработвания материал чрез движения на чука. Предимството е, че не е необходимо силата на удара да се постига чрез натиск. Това означава, че можете да извършвате пробиването с по-малко сила. Но с ударната бормашина можете не само да пробивате големи и дълбоки дупки изключително ефективно, но с подходящите аксесоари можете да използвате устройството и директно за къртене, например. Може ли ударната бормашина да изпълнява същите задачи като конвенционалната бормашина или може да се използва, например, без удар и с по-малък диаметър на свредлото? Това зависи от конкретното устройство, но много от съвременните бормашини, които можете да закупите в онлайн магазина на OBI при обичайно добро съотношение цена/качество, се справят с тази задача с лекота. С други думи: при необходимост можете лесно да се възползвате от мощната машина - особено за по-големи пробивания - и по този начин да замените конвенционалната.

Патронът за свредла служи за закрепване на свредлата. Той се намира в предната част на акумулаторната бормашина и се разхлабва и закрепва с помощта на предвидения за целта ключ или чрез модерна система за бързо освобождаване. Особено популярни са SDS патронниците за свредла, които при необходимост могат да се подменят изцяло. С бързо освобождаващия се патронник не се нуждаете от гаечен ключ, защото тук цялата приставка се завърта, за да се поставят сигурно свредлата и да се извадят лесно след работа.Малките акумулаторни отвертки също могат да имат само обикновен държач за битове. В този случай свредлата обикновено се закрепват с магнитен държач. Това предотвратява загубата на накрайници и в същото време осигурява по-добра защита на металните винтове.

Въртящ момент: Стойността на въртящия момент се дава в нютонметри (Nm). Тази стойност показва силата, необходима за забиване на винтове в материала или за тяхното повторно разхлабване.

Акумулаторна бормашина: Това е една от най-големите акумулаторни бормашини и притежава голяма мощност. Благодарение на здравата си конструкция можете да я използвате и на строителната площадка, където тя се чувства като у дома си. DeWalt предлага допълнителни екстри, като например система за прахоулавяне, за да се запази околната среда чиста по време на пробиване (вижте също разликата Базар бг дивани / ударна бормашина).

При външен тест на акумулаторна ударна бормашина 2022 експертите установиха, че не е толкова важно колко волта има батерията. Много по-важно е колко по-голям е капацитетът на машината.Капацитетът е мерна единица, която показва колко енергия може да съхранява една батерия. Предлага се спецификацията в амперчасове (Ah). Практиката показва, че добрата акумулаторна ударна бормашина трябва да има капацитет от поне един амперчас.

Съкращението nm означава нютон метри. Това се отнася точно за въртящия момент на електроинструмента. Колкото по-висок е въртящият момент, толкова по-голяма мощност може да развие акумулаторната бормашина. Това е необходимо, например, ако искате да пробивате в или през по-твърди материали.

Въпреки че концепцията на работа е подобна на тази на Базар бг дивани, пневматичната ударна бормашина е много по-ефективна и мощна. Благодарение на прецизността на работата могат да се правят деликатни и прецизни отвори въпреки мощността.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече