Бавна сокоизстисквачка philips

★★★★☆

Ако искате да намерите Бавна сокоизстисквачка philips на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бавна сокоизстисквачка philips, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Бавна сокоизстисквачка philips?

Stiftung Warentest тества 2022 ударни бормашини в последното си тестово издание от февруари. Единадесет от тестваните Бавна сокоизстисквачка philips са получили оценка за добро качество, а две - за лошо. Представяме резултатите и посочваме победителите в теста.

Herocco е оборудван с универсален държач за инструменти SDS-plus с полуавтоматична функция. Здравият ограничител на дълбочината на пробиване, изработен от масивен метал, се регулира безстепенно. В доставката е включен магнитен адаптер за завинтване.

Когато използвате спирала за почистване на тръби, трябва да имате известна интуиция в трудни случаи, тъй като бързо може да се стигне до повреда на тръбата или спиралата да се закачи.

Забележка: Нашите сравнения на продукти се основават на различни източници, като например технически данни, отзиви на клиенти и тестове на Бавна сокоизстисквачка philips, проведени от Stiftung Warentest и други реномирани институти. Повече за нашия процес на оценяване.

Форми на свредлата Подходящи за винтови свредла Стомана, леки метали, плексиглас, пластмаса Свредло за дърво Свредло за дърво Свредло за камък Тухла, варо-пясъчна тухла, камък Точково свредло за заваряване Тънкостенни материали Свредло за плочки Плочки, порцелан, керамика, стъкло Стъпаловидно свредло Чисто, стъпаловидно разширяване на отворите Свредло за шкурка Чисто, безстъпално разширяване на отворитеКакто вече беше описано, важно е да се реши кое свредло е най-подходящо в зависимост от материала. Тъй като в зависимост от това дали искате да работите върху бетон, дърво или метал, главата на свредлото, диаметърът, дължината и резбата на изхода за материала ще се променят. Наличието на централна точка също варира в зависимост от материала и употребата.

Преценка на редактора: Този акумулаторен комбиниран чук е перфектната акумулаторна ударна бормашина за професионалните занаятчии. Сменяемият патронник за цилиндрични шпиндели и приставки SDS-Plus предлага гъвкавост при използване, което е нещо, което много малко акумулаторни ударни бормашини предлагат.

Стъблата за свредла SDS Quick пасват на акумулаторните перфоратори Uneo и са одобрени за всички тричелюстни патронници. Това го прави единственият шпиндел, който може да се използва както в ударна бормашина, така и в бормашина и Бавна сокоизстисквачка philips.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече