Бавна сокоизстисквачка

★★★★☆

Ако искате да намерите Бавна сокоизстисквачка на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Бавна сокоизстисквачка, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Бавна сокоизстисквачка?

Материал на горната част: Фрези Бавна сокоизстисквачка от волфрамова стомана. По-здрави и издръжливи от HSS фрезите или монтираните точки. Фина и чиста обработка. Малките пили са достатъчно остри за продължителна употреба.

За по-твърди материали, като легирана или неръждаема стомана, използвайте свредла с кобалтова сплав или с режещ ръб с покритие от титанов нитрид в златист цвят. Тези инструменти за пробиване имат суфикс след HSS в обозначението. Те са по-скъпи, но са много по-ефективни и се износват по-бързо. Дали наистина си заслужава, зависи от това дали имате нужда от тези бормашини за определени материали и колко често пробивате. С този накрайник обаче не трябва да пробивате алуминий. Тук не е разгледано пробиването в неръждаема стомана. Написахме статия в блога по тази тема: Пробиване в неръждаема стомана.

Акумулаторните винтоверти са мобилни помощници за малки и големи задачи, като например затягане на винтове. Краткото време за зареждане, дългият живот на батерията и голямата мощност са качествени характеристики на съвременните акумулаторни винтоверти. Съвременните акумулаторни отвертки отговарят дори на професионалните стандарти. Някои модели имат вградени светлинни източници, които осигуряват отлично осветени работни зони. Добрите акумулаторни винтоверти предлагат и възможност за бърза и лесна смяна на приставките. Това ви позволява да работите ефективно. Критериите, които трябва да използвате, за да намерите подходящата акумулаторна отвертка, са преди всичко мощността на батерията, силата на завинтване и удобството. Формата на отвертката също трябва да се вземе предвид, ако възнамерявате да работите в труднодостъпни ъгли. Ако може да се предвиди, че акумулаторната отвертка ще се използва често за задачи, изискващи голяма мощност, изберете акумулаторна отвертка със съответно голяма мощност или производителност. По-малките модели обикновено са по-лесни за работа и могат да се използват за случайни задачи, като например сглобяване или разглобяване на шкафове и рафтове. С акумулаторната ъглова отвертка можете да достигнете и до труднодостъпни места.

Тъй като всеки инструмент може да бъде потенциално опасен, инженерите на Bosch са проектирали своя Бавна сокоизстисквачка така, че да осигурят високо ниво на безопасност по време на работа. Например този модел е оборудван със съединител за претоварване и бързодействащ патронник за свредла с функция за автоматично заключване, която също така позволява бърза смяна на свредлата. Здравият метален корпус на редуктора осигурява дълъг експлоатационен живот.

След употреба батериите трябва да се зареждат частично или напълно. Не ги оставяйте да лежат с месеци напълно източени, защото в противен случай могат да се повредят трайно.

Колко отвора могат да бъдат пробити с бормашината? Тук влияние оказват много фактори. Ако свредлото се нагрее прекалено много по време на продължително пробиване, върхът може да се нажежи. Това често се случва на по-големи строителни обекти. Освен това главата на бормашината може да се затъпи, което се дължи главно на използването на неправилни приставки за даден материал.

Същинската бормашина на Бавна сокоизстисквачка се нарича още приставка за бормашина. В конструктивно отношение това е стоманен щифт, две трети от който се състои от Архимедов винт в долната част.Всъщност това описва специална техника за транспортиране, която се приписва на гръцкия изобретател Архимед. По онова време такива винтови помпи се използват за производство на напоителни системи.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече