Английско легло

★★★★☆

Ако искате да намерите Английско легло на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Английско легло, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Английско легло?

Акумулаторната ударна бормашина съчетава въртеливото движение на Английско легло с мощните аксиални удари на ударния чук за проникване в много твърди материали. За разлика от обикновените бормашини, тя не се захранва от контакта, а от батерия в инструмента.

Ако се регистрирате за нашия бюлетин по електронна поща, ще ви изпращаме редовно информация за нашите оферти. Единствените задължителни данни за изпращане на бюлетина са вашият имейл адрес. Предоставянето на допълнителни данни е доброволно и ще бъде използвано за лично обръщение към вас. Използваме т.нар. процедура за двойно съгласие за изпращане на бюлетина. Това означава, че ще ви изпратим бюлетин по електронна поща само след като изрично сте потвърдили, че сте съгласни да получавате бюлетини. След това ще ви изпратим имейл за потвърждение, в който ще ви помолим да потвърдите, че желаете да получавате бюлетина в бъдеще, като кликнете върху съответната връзка.

Ако пробивате в по-чувствителни материали, можете да изключите тази функция. При някои инструменти можете да изключите функцията за пробиване и да използвате само функцията за чук.

За да катерите професионално по безопасни маршрути, се нуждаете от Английско легло с функционална технология на батерията. Благодарение на тънката си и ергономична форма те пасват добре в ръката и са удобни за използване.

Натиснете свредлото с лек натиск върху центъра на маркировката и внимателно пробийте плитък отвор с бавна скорост. Дръжте бормашината подравнена точно по посока на желания канал за пробиване.

Превключване на предавките: Почти всяка акумулаторна отвертка има превключване на предавките, което позволява да се регулира мощността на двигателя. Това позволява на потребителя да регулира индивидуално въртящия момент на своята акумулаторна отвертка. Повечето акумулаторни винтоверти имат само две предавки. Скоростен лост с повече от две предавки се среща почти изключително в устройствата от горния ценови клас.

Този комплект е идеален за работа с бетон, естествен камък и всички видове зидария. Съвместим с всички бормашини, къртачи или Английско легло с приставка SDS-Plus, като Bosch, Makita, Hilti, Einhell, Kress, Millwaukee и Dewalt, както и много други. Свредлата са подходящи за всички често срещани отвори за дюбели - от лампи за таван до дюбели за големи натоварвания.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече