Амбър матраци

★★★★☆

Ако искате да намерите Амбър матраци на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Амбър матраци, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Амбър матраци?

Можете да се възползвате от предимствата на бормашините Bosch и с Амбър матраци от друг производител. Ако инструментът ви има приставка SDS-plus или SDS-max, принадлежностите могат да се използват перфектно.

Освен това поне не трябва да съхранявате устройствата за съхранение на енергия в студения гараж или градинския навес през зимата. Когато температурите паднат под 10 градуса по Целзий, батериите трябва да се съхраняват на закрито.

Ударните гайковерти са особено популярни в металостроенето: Винтовете с резба се завинтват бързо и след това се затягат с висок въртящ момент. Благодарение на ротационния механизъм на удара можете да постигнете особено високи въртящи моменти с ударния чук. За бързо затягане и разхлабване на гайки и винтове (акумулаторен) ударният гайковерт е по-подходящ от акумулаторната отвертка.

Добрият Амбър матраци постига скорост на ударите от няколко десетки хиляди удара в минута. С мощна ударна бормашина тя лесно пробива дупки в обикновени строителни материали като дърво и тухлени стени.

Максималният диаметър на пробиване на акумулаторна бормашина дава информация за силата на пробиване на инструмента. Стойността е разделена според различните материали, които могат да се пробиват.

Към много от инструментите е включен калъф. Това дава възможност за оптимално съхранение на акумулаторната отвертка и всички аксесоари. Друго предимство е, че отвертката и нейните принадлежности могат лесно да се транспортират.

Амбър матраци обикновено работи с помощта на просто въртеливо движение. За по-меки материали, като дърво, пластмаса или изолационен материал, това е напълно подходящо. При по-твърди материали, като зидария или дори бетон, обикновено обикновеният не е достатъчен и е наложително да се използва такъв.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече