Алуминиеви столове

★★★★☆

Ако искате да намерите Алуминиеви столове на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Алуминиеви столове, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Алуминиеви столове?

За максималния диаметър на свредлото се прави разграничение между бетон, дърво и метал. За нормална домашна употреба (монтиране на рафт на стената, окачване на картина и т.н.) дори малките ширини са напълно достатъчни. Професионалните машини обикновено се справят с малко повече задачи, но от тях рядко има нужда. Само ако сами извършвате много работа по къщата или в градината, вероятността вашият личен Алуминиеви столове да има тези диаметри се увеличава.

Друг вариант е електрическата бормашина с чук. Този най-малък вариант е новият патронник SDS-Quick, който все още се използва в акумулаторните чукове на Bosch. Най-често използваните типове в бормашините са пружинни или пневматични чукове.

В края на всяка работна сесия акумулаторната отвертка и зарядното устройство трябва да се съхраняват в затворен калъф за инструменти. Калъфът трябва да се съхранява на хладно и сухо място. При никакви обстоятелства не трябва да се допуска проникване на влага и мокрота в корпуса на инструмента. Батерията, която не се използва за по-дълъг период от време, трябва да се съхранява в полузаредено състояние. За оптималното съхранение на акумулаторната отвертка е важно също така устройството и батерията му да не бъдат изложени на екстремни температури. Акумулаторът никога не трябва да се съхранява в автомобила на пряка слънчева светлина.

Както подсказва името, Алуминиеви столове се задвижва със сгъстен въздух. Тези устройства нямат електрически двигател и по този начин намаляват теглото си, но винаги трябва да са свързани с компресор. Затова, ако искате да си купите такъв, винаги трябва да имате подходящ компресор. Той се произвежда от специални марки като Aircraft. Ако искате да си купите такъв с компресор като комплект, можете да разгледате офертите в магазина и да поръчате директно онлайн - доставката обикновено се извършва веднага след това.Такъв се използва рядко в домакинството, защото е по-малко мобилен от електрическата отвертка с батерия. Той се състои от няколко части, което го прави уникален. Например, вътре има малък мотор, който обработва сгъстения въздух, за да може да се създаде въртене. Сгъстеният въздух постъпва в корпуса на компресора, откъдето се насочва и предава към свредлото.

Включена LED светлина за осветяване на работната зона. Доставя се в практичен калъф за транспортиране и съхранение Е-кутия с пластмасови форми за сигурно закрепване на инструментите

При дебели метали не правете всичко с една операция, защото в противен случай ще се получи твърде много топлина. Това може да доведе до изгаряне на свредлото. Междувременно извадете бормашината и я оставете да изстине. Използвайте масло за рязане и пробиване, което охлажда и улеснява процеса на пробиване. За малки конструкции може да е достатъчна и капка масло. (Внимание: месингът не е нито смазан, нито омаслен).

Състояние на масата за пробиване: Размерът на масата за пробиване трябва да се избере така, че желаните пробивни детайли да могат да се обработват удобно и безопасно. В същото време размерът на Алуминиеви столове трябва да бъде такъв, че да може наистина да намери добро място в домашната работилница за безопасна работа.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече