Акумулаторна пръскачка premium 16l

★★★★☆

Ако искате да намерите Акумулаторна пръскачка premium 16l на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Акумулаторна пръскачка premium 16l, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Акумулаторна пръскачка premium 16l?

Докато при Акумулаторна пръскачка premium 16l пробивате дупка със собствена сила, при ударната бормашина само насочвате инструмента. Въпреки че перфораторите са предназначени по-скоро за груби работи, вече има и по-малки устройства, с които можете да пробиете дупка в стена.

НагореЕдна от най-важните характеристики на акумулаторната бормашина е мощността на инструмента. Това се изразява в силата на удара в джаули. Колко висока трябва да бъде тя, зависи изцяло от това, за какво искате да използвате акумулаторната бормашина.

Резервна батерия*: Акумулаторната ударна бормашина изисква много енергия, когато пробивате дупки в стени или други материали. Затова е още по-важно винаги да работите с две батерии. Докато едната батерия е в акумулаторната отвертка, другата се зарежда паралелно на зарядната станция. Почти всички производители предлагат съответните резервни батерии.

Акумулаторна пръскачка premium 16l: Специален случай е този, който се захранва с батерии. Често се нарича акумулаторна отвертка. За разлика от конвенционалния, този вариант има предимството, че не е с кабел. Поради това тя може да се използва много по-гъвкаво. Недостатъкът, от друга страна, е, че производителността им изостава, а батерията също рано или късно се изтощава.

Ако искате да пробиете дупка в бетонна стена, поставяте бормашината, както обикновено, натискате спусъка и акумулаторната отвертка се включва. При акумулаторните винтоверти без ударна функция свредлото се завърта нормално в пробивания материал и по този начин го отстранява.

Трудните задачи се изпълняват успешно благодарение на ръкохватката, която потиска вибрациите и осигурява стабилна ръка при пробиване и къртене. Ергономичната дръжка и допълнителната дръжка са снабдени с мек захват за здраво и сигурно хващане

Купих си машинен порок в eb.. (за да не капе с масло) и пробивам дупките си в нашия ключарски цех, най-малкият Акумулаторна пръскачка premium 16l там вече е в ценовия диапазон на нова кола, но имате прецизност и пара без край.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече