Акумулаторна пръскачка ktn

★★★★☆

Ако искате да намерите Акумулаторна пръскачка ktn на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Акумулаторна пръскачка ktn, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Акумулаторна пръскачка ktn?

Всички тези машини се различават основно по областите си на приложение. Например, Акумулаторна пръскачка ktn е за пробиване в метал и дърво, ударната бормашина е за пробиване в камък, бетон, метал и дърво и за работа с длето, а за камък, бетон, метал и дърво и за труднодостъпни места. Тук трябва да решите за какво основно ще използвате машината.

Обикновено пробиването се извършва без превключваем удар. По този начин можете да пробивате дупки в дърво, пластмаса и дори метал. При условие че използвате подходящо свредло. В този случай скоростта на двигателя също трябва да е достатъчно висока.

В тестовите таблици ще намерите информация за: Оборудване/технически характеристики (тегло, макс. обороти/мин, безчетков двигател, батерията може да се използва в други устройства на марката, деклариран или измерен капацитет на батерията, време за зареждане, индикация за състоянието на зареждане на батерията, LED светлина за работната зона, най-малък и най-голям размер на свредлото), функции (завинтване, пробиване, пробиване с удар, ефективност на завинтване и пробиване), работа (инструкции за експлоатация, удобство и лекота на използване, гъвкавост, време за зареждане), издръжливост, вредни вещества и безопасност.

Най-голямата разлика между бормашините Акумулаторна пръскачка ktn и ударните бормашини е в т.нар. перкусионен механизъм: вътрешната маса удря самата бормашина, а ударът идва от самото въртеливо движение благодарение на блокиращите дискове. Благодарение на тази конструкция ударните бормашини имат по-голяма енергия на удара и нямат значителен откат.

Акумулаторната бормашина има и много възможни допълнителни функции, като например длето или функция за извличане на прах. Затова акумулаторната бормашина може да се използва не само за пробиване, но и за пробиване с чук, пробиване без удар и къртене.

Добрите модели акумулаторни винтоверти са оборудвани и със светодиодна светлина, която осветява работното място и по този начин осигурява правилна видимост при лошо околно осветление (например в тъмни ъгли или в долната част).

Всеки, който си купува акумулаторна бормашина или Акумулаторна пръскачка ktn като цяло, която се захранва от акумулаторна батерия, в днешно време получава предимно Li-Ion батерия. Те се характеризират с много висока плътност на енергията, поради което ефектът на паметта е много слаб, така че е без значение. Ефектът на паметта се проявява при по-стари батерии, които се зареждат по-често. Изглежда, че батерията запомня количеството енергия, което се намира в нея между зарежданията. Така че ако зареждате често, батерията ще бъде заредена само толкова, колкото е запомнила преди това. Ако процесите на зареждане са много кратки, батерията може бързо да достигне границите на капацитета си. При литиево-йонните батерии обаче този ефект на паметта почти не се забелязва.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече