Акумулаторна пръскачка цена

★★★★☆

Ако искате да намерите Акумулаторна пръскачка цена на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Акумулаторна пръскачка цена, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Акумулаторна пръскачка цена?

Както беше споменато по-рано, стойката за бормашина е предназначена да замени ръцете и да осигури достатъчна стабилност. Силата на човека е ограничена, за разлика от много по-голямата абсорбция на силата на стойките за Акумулаторна пръскачка цена С тази стойка стягата се спуска вертикално, за да се постигне пробиване. Поради тази причина той заема вертикална поза и се фиксира в това положение. Чрез това закрепване превръщате простия елемент в практичен

Магнитните полета, създадени от индукцията, неутрализират ъгловия момент и спират ротора. Въпреки това спирачката на електродвигателя може да се реализира и активно чрез съответно противодействие на намотките.

Можете лесно да пробивате дупки в стените с акумулаторна бормашина. Ако акумулаторната бормашина има и функция за ударно пробиване, можете да работите и в други области и например да обработвате камък или дори бетон. В сравнение с акумулаторните винтоверти, които обикновено не трябва да се използват за пробиване, с акумулаторната бормашина можете да се възползвате от много по-голяма мощност.

Бързодействащ патронник за свредла: Нарича се още SDS патронник. За отварянето и затварянето му не са необходими инструменти. Това означава, че свредлата могат да се сменят бързо. Ако ви трябват свредла с голям диаметър, Акумулаторна пръскачка цена с бързодействащ патронник са по-малко подходящи, тъй като диаметърът обикновено е ограничен.

Съществува широка гама от акумулаторни отвертки, от които можете да избирате. Преди да изберете устройство, трябва да прецените какви изисквания имате към продукта. Основните разлики между моделите са следните:

Вградените функции на тази ударна бормашина включват Autolock (бормашината застава на място след смяна), Kickback Control (двигателят спира, когато бормашината блокира) и Rotation Control Clutch (рязкото блокиране на инструмента се предотвратява чрез отключване на ноктите на съединителя).

За домашните майстори Акумулаторна пръскачка цена е един от най-важните електрически инструменти в домакинството. С тези мощни инструменти можете да работите с различни материали. От дърво и пластмаса до камък и тухли, стомана и бетон - осигурете си пробиване на дупки точно според изискванията без никакво усилие. Съвременните инструменти са здрави и издръжливи. Многофункционалните модели могат не само да пробиват, но и да завинтват. Ако често ви се налага да работите с много твърди стени, препоръчваме да използвате бормашина с чук.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече