Акумулаторна пръскачка гардения практикер

★★★★☆

Ако искате да намерите Акумулаторна пръскачка гардения практикер на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Акумулаторна пръскачка гардения практикер, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Акумулаторна пръскачка гардения практикер?

Акумулаторните ударни бормашини имат няколко положителни характеристики. Класическият Акумулаторна пръскачка гардения практикер обикновено е тежък, което прави работата досадна и бързо губите интерес. С акумулаторната ударна бормашина можете също така да използвате правилните битове и ниски обороти, за да завинтвате или отвинтвате винтове, което е много по-трудно с акумулаторната ударна бормашина. С помощта на акумулаторната ударна бормашина винтовете не само се затягат лесно, но и се заравняват с материалите.

Ако си купите комплект битове с метална щипка за колан, можете удобно да го прикрепите към колана си, така че да не се налага да слизате от стълбата или да отивате до кутията с инструменти всеки път, когато се нуждаете от друго приспособление. Скобата за колан не е включена във всички комплекти битове.

Мощното устройство работи на много специален принцип на удара: много силен удар се предава на върха на свредлото. Ударната бормашина не удря по стената, а в известен смисъл удря и по този начин си пробива път в най-твърдите материали. Но ударната бормашина с акумулаторна батерия може да прави дори повече: ако изключите функцията за удар, можете да я използвате за обикновено пробиване и завинтване и дори да работите чисто с материали като плочки.

ДЕКАЕРЕ: Единият се използва за пробиване на дупки в различни материали. Машината не е толкова подходяща за вкарване и изкарване на винтове. Ако все пак го използвате за завинтване, рискувате да затегнете винта прекалено силно или да разрушите главата на винта.

Спазвайте мерките за защита при пробиване: Майсторите трябва да носят предпазни очила за собствена защита, за да не попаднат осколки в очите им. Дългата коса трябва да е вързана на опашка, а дългите ръкави - навити. При продължителна работа трябва да се носи защита на слуха. В идеалния случай работата трябва да се извършва от двама души, за да могат стружките, прахът от бормашината, мръсотията и праха да се събират незабавно. Само няколко електрически бормашини са с вградена или допълнителна функция за вакуум, като например "Drill Assistant" на Bosch.

Без значение дали търсите обикновена акумулаторна отвертка, комплект акумулаторни отвертки или ударна бормашина - в toom Baumarkt имаме всичко, което желае сърцето ви за винтоверт. Нашите акумулаторни винтоверти са от добре познати и реномирани марки - например Bosch и Einhell.

За Акумулаторна пръскачка гардения практикер с две предавки се препоръчва следното правило: пробивайте отвори с малък и среден диаметър на по-бързата втора предавка, а за големи отвори и за завинтване изберете по-бавната първа предавка.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече