Акумулаторна гръбна пръскачка

★★★★☆

Ако искате да намерите Акумулаторна гръбна пръскачка на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Акумулаторна гръбна пръскачка, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Акумулаторна гръбна пръскачка?

Машината трябва да е добре балансирана, за да можете да работите с нея по-дълго време. Машините са тежки отгоре и по-големи от винтовертите, но все пак са по-компактни от Акумулаторна гръбна пръскачка Допълнителната дръжка обикновено осигурява по-голяма стабилност в ръката и имате по-голяма контактна повърхност за натиск при ударно пробиване. Всички превключватели трябва да са лесно достъпни, а за по-продължителна работа е препоръчително да имате сменяема батерия. Или можете да използвате батерия с голям капацитет, но това ще се отрази и на теглото на машината. Освен това патронникът трябва да държи свредлото здраво и да не се поддава по време на работа.

Например, ако работите върху бетонни стъпала, бетонен блок или други структури, пробиването на бетон може да доведе до пукнатини и счупвания. Пробиването твърде близо до ръба може да доведе до бързо разпиляване на бетона или до невъзможност за надеждно закрепване на винтове и анкери за бетон. Затова винаги трябва да се спазват техническите характеристики, като например разстоянията между ръбовете.

Преди пробиването отбележете с молив мястото на последващия отвор. След това поставете малък гвоздей на стената и забийте в него малък знак. След това вземете ударната бормашина и започнете да пробивате с ниска скорост, но без функцията на чука. Това е малко по-натоварващо, но предотвратява разкъсването на дупката.

В нашия тест на стойки за бормашини разглеждаме и мобилни стойки за бормашини. Те са значително по-евтини от обикновените стойки за бормашини. Тук Акумулаторна гръбна пръскачка е закрепен точно по този начин. Височината може да се регулира с помощта на направляваща колона с резба. Първо трябва да се зададе желаната дълбочина. След това пробийте точно толкова, колкото е предварително зададено. Стойките за бормашини имат дръжка на долната опорна повърхност. Това ви позволява да държите стойката и да я предпазите от изплъзване.

Ако вече разполагате с друга възможност за съхранение на акумулаторната бормашина, можете да се справите без калъф за инструменти - в противен случай не. Между другото, някои производители предлагат системи от кутии с възможност за подреждане, които заемат още по-малко място в работилницата.LED светлинаВ областта на главата на бормашината има малка лампа, която осветява работната зона. Това е полезно късно през нощта, когато само строителен прожектор или една крушка могат да осигурят яркост. Но такава малка лампа се отплаща и при слабо осветени ъгли и ъгли.Междувременно всички производители оборудват своите устройства с този светодиод. Не е нужно да се притеснявате за консумацията на енергия, която е незначителна.

В днешно време електропроводите винаги се полагат вертикално или хоризонтално. Ето защо използвайте кабелен локатор, за да проверите дали на мястото на сондиране има електрически или водни кабели.

Бормашината има нормален патронник за бързосвирещи бормашини. Това означава, че можете бързо да закрепите бормашината и държача за свредла. Друга особеност на акумулаторната отвертка е, че можете да я използвате и като Акумулаторна гръбна пръскачка. Използването на отвертката не се ограничава само до работа с дърво.Производителят Metabo е един от Ферарите на инструментите. С акумулаторната си отвертка получавате бормашина с къс дизайн и ниско тегло, която е особено подходяща, ако искате да работите с нея често и на различни места и локации. Работата се улеснява и от вградените работни светлини. Можете да ги използвате за осветяване на трудно забележими места и за прецизно завинтване. Освен това Metabo е оборудван с технологията Ultra-M, която ви позволява да зареждате батерията бързо.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече