Акумулаторен верижен трион цена

★★★★☆

Ако искате да намерите Акумулаторен верижен трион цена на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Акумулаторен верижен трион цена, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Колко струва Акумулаторен верижен трион цена?

Функцията за контрол на обратния удар е атрактивна функция, която гарантира, че блокирането се открива незабавно и двигателят се изключва автоматично. По този начин се предотвратява непреднамереното по-нататъшно завъртане и рискът от нараняване се намалява значително. Акумулаторен верижен трион цена разполага и с прецизен ограничител на дълбочината, така че с едно натискане на бутона да се изработват отвори с желаната дълбочина, което е особено важно, когато става въпрос за тънки стени с евентуално скрити в тях линии и тръби, които не трябва да бъдат случайно ударени и повредени. Лесната смяна на инструментите, и по-специално на използваните свредла, се извършва чрез удобния патронник за свредла с бързо действие, който е с автоматично заключване и не изисква друг инструмент.

Той е идеален за всяка работа с винтове, тъй като се сглобява лесно и може да се използва и в пролуки. Освен това той е особено стабилен и издръжлив благодарение на висококачествената изработка и материали.

Когато пробивате с акумулаторна отвертка, е важно да не пробивате отвор по-дълбок от дължината на винта. За ограничаване на дълбочината на отвора могат да се използват ограничители на свредлото. За да се предотврати изтъркване на пробития отвор, при изваждането на свредлото трябва да се работи с ниска скорост.

С комплект Акумулаторен верижен трион цена, съдържащ свредла за различни материали, могат да се извършват много различни видове работа в различни области. Моделът за професионалисти е с висока теглителна сила и е оборудван с мощен двигател. Високият въртящ момент е също толкова важен за изпълнението на тежки задачи, колкото и високата мощност на пробиване. Добре оборудваните инструменти, като например Profi, могат да издържат на тежки натоварвания. Благодарение на ергономичния си дизайн те позволяват висока степен на гъвкавост и гарантират на потребителя комфортна работа.

Много малко производители посочват точния състав на карбидните плочи, въпреки че сместа играе важна роля. Колкото повече волфрамов карбид се съдържа в тях, толкова по-устойчиви на износване и издръжливи са върховете на свредлата за зидария. Всички бормашини за зидария имат сплескани режещи ръбове, които са от решаващо значение за функцията на удара. Но броят на режещите ръбове може да е различен. Стандартните бормашини за зидария имат два режещи ръба. Те предават добре удара, но впоследствие могат да се забият в материала, особено в стоманобетон. При четири режещи ръба рискът от нацепване е по-малък, а тъй като силата на удара се разпределя по-добре, тези конструкции са и по-малко склонни към износване.

И като цяло, разбира се, важат и другите съвети и класическите точки, които трябва да вземете предвид, когато купувате употребяван акумулаторен винтоверт. Ако офертите са толкова евтини, че може да имате една или друга подозрителна мисъл, здравословният скептицизъм определено е на място. В същото време, разбира се, не си струва да избирате употребявана акумулаторна отвертка, ако тя е само с няколко евро по-евтина в сравнение с нова акумулаторна отвертка. Това определено не си заслужава, а по-скоро трябва да изберете нова акумулаторна отвертка.

Black + Decker Акумулаторен верижен трион цена обикновено се доставят с практична пластмасова кутия за съхранение. Производителят предлага и широка гама от аксесоари. Като цяло те са в по-ниския и средния ценови сегмент.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече