Айко столове

★★★★☆

Ако искате да намерите Айко столове на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Айко столове, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Айко столове?

Тези Айко столове се използват за пробиване на различни повърхности като метали, камъни, дърво и кристали с висока точност. Тази висока прецизност се постига благодарение на ограничения обхват на движение, който е само вертикален, и тази особеност го предпазва от лутане. Този тип обикновено се използва в работилници и полупромишлени и промишлени предприятия.

Вашето кликване гарантира независимост: В това сравнение има партньорски връзки. Ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и го закупите, ние ще получим комисиона. Въпреки това няма допълнителни разходи за вас. Благодаря ви много за това! Научете повече... от Дариуш СтренциокИзползвате ударния гаечен ключ за разхлабване или затягане на гайки и машинни винтове, особено в металните конструкции или в автомобилния сектор. Следователно ударният гаечен ключ прилага голяма сила. Най-разпространеният тип за професионалисти е ударният гаечен ключ, който се използва със сгъстен въздух. За целта обаче ви е необходим подходящ компресор. През последните години обаче технологията на батериите се разви още повече и на пазара има много модели, които работят изцяло безжично. Но можете ли да работите също толкова добре с акумулаторен гайковерт, колкото и с кабелен гайковерт или гайковерт, който използвате със сгъстен въздух?

Регулатор на режима: Между зъбната предавка и патронника на свредлото се намира регулаторът на режима. В по-редки случаи той е интегриран в регулатора на въртящия момент. Специалното въртящо се колело има три изображения за избираемите функции - винт, бормашина и чук. В зависимост от избрания режим се активира функцията "чук", така че валът, идващ от скоростната кутия, също извършва движение напред-назад. Ако изберете винта или бормашината, функцията за удар се деактивира и валът само се върти.

Бързото регулиране без инструменти на Айко столове е лесно осъществимо при всички модели. Независимо дали става въпрос за стойка за бормашина Bullcraft или Bosch, производителите се стараят да направят настройките възможно най-прости.

Целесъобразно е предварително да се пробие металната повърхност, за да се предотврати изплъзване на свредлото и да се получи точен отвор. За целта с помощта на централен перфоратор направете малка вдлъбнатина върху метала, където по-късно ще бъде пробит отвор.

Независимо дали са вградени или външни, батериите WALTER отговарят на всички приложими стандарти за безопасност и преминават през достатъчен контрол на качеството, преди да бъдат продадени.

Ако обаче искате да закупите Айко столове за търговска употреба, трябва да разгледате сините. Те са специално пригодени за нуждите на промишлеността и предлагат по-дълъг живот, но също така са много скъпи в сравнение с цените.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече