Айко калъфи за столове

★★★★☆

Ако искате да намерите Айко калъфи за столове на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Айко калъфи за столове, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Айко калъфи за столове?

Подобно на моделите с маса, Айко калъфи за столове са постоянно монтирани, така че да можете да захванете детайла в машината. Такива модели имат основна плоча в долната част и действителна основна плоча в горната част. Тези две части са свързани с колона, поради което устройствата се наричат още колона. Тази колона служи за направляване на шпиндела и обикновено е оборудвана с повърхност за съхранение, която функционира като маса за пробиване. С такива модели е възможно и наклонено пробиване под различни ъгли и в различни материали.

Това е очевидно, казва Кевин, който случайно посещава редакцията. "Режимът "Винт" е за малки винтове. Включете режима на пробиване с пълна мощност. Така работим навън, на строителните обекти." Като майстор на покриви Кевин е специалист по големи винтове. Той би трябвало да знае.

Свредла за метал: За разлика от свредлата за дърво, свредлата за метал нямат централен връх, тъй като металът обикновено е твърде твърд, за да се натисне връх в материала преди започване на работа. Ето защо е препоръчително да използвате централен перфоратор или пилотно свредло, за да пробиете предварително зоната за отвора, преди да започнете да пробивате. Свредлата за метал имат остър ъгъл на режещите ръбове, така че да се врязват в детайла веднага след започване на струговането. Напречните режещи ръбове на металната бормашина остъргват материала, вместо да извършват типичното движение на пробиване. Специалните свредла за метал за сложно пробиване и големи машини са оборудвани с канали за течна охлаждаща течност.

Докато повечето по-малки машини Айко калъфи за столове имат проблеми с твърди материали като бетон или плътни тухлени стени, ударната бормашина току-що е загряла. С мощната си ударна функция пневматичната или електрическата бормашина си пробива път без усилие през всички видове материали. Без значение къде в къщата искате да пробиете дупка, с ударната бормашина на Einhell работата винаги е лесна. В третата част на тази статия ще разгледаме по-подробно възможните приложения на този инструмент.

Електрическият двигател: Електрическият двигател е разположен в горната задна част на акумулаторната бормашина. Позицията му се вижда лесно от въздушните отвори в корпуса, които позволяват охлаждането на двигателя. Щом електродвигателят започне да черпи енергия, в него се създава магнитно поле. Статорът - твърдата обвивка или неподвижната част на двигателя - е разделен на две половини. Едната половина привлича магнит, а другата го отблъсква. Роторът - въртящият се магнит или движещата се част на двигателя - е разположен в статора и благодарение на реверсивния ток сменя полярността си на всеки половин оборот. Това води до постоянно привличане и отблъскване на ротора от статора, така че той се върти с висока скорост.

Тъй като при работа с ударна бормашина се отделя много прах, респираторната маска е задължителна. Защитата на слуха е необходима поради шума, излъчван както от самия инструмент, така и от обработвания материал. Необходими са предпазни очила, за да се предотврати попадането на прах и чужди тела в очите. Ръкавиците служат за защита от натъртвания и от топлината, която може да се развие при пробиване с чук.

За да можете да пробивате дупки в бетонната или каменната стена, ви е необходим подходящ Айко калъфи за столове Когато купувате подходящ инструмент, трябва да се уверите, че той има ударна функция. С функцията за удар бормашината може да се притиска в скалата или бетона. Без функцията за удар при пробиване на естествен камък нямаше да се получи нищо. Без да проникне във вътрешността, бормашината ще се върти само на повърхността. Ето защо тук е необходима бормашина или ударна бормашина.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече