Авторски таблици

★★★★☆

Ако искате да намерите Авторски таблици на много достъпни цени, попаднали сте на правилното място. Спрете това, което правите, и прочетете всяко от нашите ревюта за всеки Авторски таблици, за да можете да изберете идеалния за вас.

Трудно е да се намери по-добро

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Авторски таблици?

Най-често използваният инструмент е Авторски таблици Затова добрият инструмент е наистина задължителен за всеки майстор! Свредлата се предлагат в много различни видове и размери. Кой тип е най-подходящ за вас, зависи от това какви пробивни работи искате да извършвате. Тук ще обясним накратко различните свредла VONROC и задачите, за които са подходящи. Това ще улесни избора ви.

Тест и сравнение на акумулаторни бормашини - Тук ще намерите петте най-добри акумулаторни бормашини (включително победителя в теста), които са ясно обобщени в таблица. С помощта на таблицата можете да сравните най-важните характеристики.

Ще изчезнат ли сега бормашините с кабел от пазара? Да, нещата се развиват в тази посока, казва Барушке. След известно време x няма да има повече такива електрически инструменти с кабел.

По този начин можете да постигнете прецизна работа без удари. Ако застанете пред дълъг ред рафтове, пълни с чукове и бормашини, в магазин за строителни материали, лесно можете да загубите представа какво купувате.

Винаги зависи от това какво искате/трябва да направите. Ако искате да извършвате ефективно къртене, специалните къртачи са първият избор. Но не можете да пробивате с тях. А ниското тегло е изключено. Работата с такива инструменти е доста напрегната, но скоро виждате резултатите.Чуковите бормашини винаги са компромис, който можете да направите, ако работата ви по къртене е малка или ако работите с по-леки материали. А ако трябва да пробивате много малки отвори, малката лека бормашина е по-добрият избор, защото голямата машина винаги трябва да се премества. От друга страна, при по-големи диаметри на свредлата трябва да компенсирате липсата на собствено тегло чрез натискане.

Какви комплекти свредла са ви необходими? Това зависи изцяло от конкретното приложение. Ентусиазираните любители, както и всички, на които само от време на време се налага да завинтват и пробиват в къщата и градината, обикновено имат няколко комплекта бормашини в кутията си с инструменти. По принцип комплектите свредла се разделят на области на приложение - дърво, метал или камък. За всеки от тези видове материали ще намерите безброй предложения от производители във всички желани размери. Свредлата за дърво се разпознават по тънкия връх в средата за центриране на отвора, докато свредлата за метал и камък имат конусовидна глава и почти винаги два режещи ръба. Комплектите за пробиване на метали са най-подходящи за работа с желязо, стомана или цветни метали, докато зидарията и варо-пясъчните тухли се обработват по-скоро с бормашини за зидария.

Това може да се отстрани с помощта на настолни или подови пробивни машини, които пробиват дупки в дървени дъски или летви под точно определен ъгъл. За по-големи проекти, при които дървената дъска не може да бъде поставена под Авторски таблици, могат да се използват стойки за пробиване или машини за пробиване, при които дъската се захваща и след това се поставя върху дъската.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече